Jae- ja hulgikaubandus - müü, loo teadet ostule või rendi

Aitame müügi ja ostu tehingutel, kui ka annetuse saamisel

Eesmärk ja missioon

Veebilehe eesmärgid

EMTAK OÜ on Eesti Majanduse tegevusalade kaubandussüsteem, mille peamine eesmärk on pakkuda tootjatele ning kokkuostjatele teavet nende pakutavate toodete ja teenuste kohta, hankijatele teavet edasimüüjate ja vahendajate leidmiseks, teavet ettevõtte uudiste ja kampaaniate kohta ning mugavat kasutajaliidest vajalike majandussektorite leidmiseks kategooria järgi ning müüjatele toodete uut müügikanalit ja suurt valikut potentsiaalseid kliente.

Ei lubata isiklikke kontaktandmeid mõlemalt poolt vahetada konfidentsiaalsuse tagamiseks.

 Vastame kiirelt Telegram gruppis: https://t.me/emtakadmin

Veebilehe missioon

Veebilehe missioon on aidata hankijatel müüa ja ostjatel saada teavet tootjate, edasi- ja hulgimüüjate kaupade ning teenuste kohta. Kokkuostjate jaoks on olemas võimalus valida sobiv hankija, uurida ja valida pakkumisi ning saada täielik kontaktteave ettevõtte kohta.
Me teeme suuri jõupingutusi selleks, et osalejatel oleks võimalikult mugav ja lihtne meie süsteemiga töötada. Kui teil on tähelepanekuid või soove süsteemi toimimise kohta, siis oleme valmis teid ära kuulama ja vastama kõikidele teie küsimusele. 
Emtak ei müü kaupa ja/või teenust, vaid edastab teavet selle kohta, kust saab kaupa ja/või teenust osta optimaalse hulgi- või jaehinnaga. Kauba või teenuse lisamine on tasuta, nagu ka osalemine ostjate ja müüjate jaoks.
Eduka tehingu pealt meie meeskonna poolt müüdud Teie toode või teenus võtab EMTAK „tehingu maksu“ vastavalt kõigi lepingupoolte kokkuleppele.

 

EMTAK OÜ

Registrikood: 12741227
Aadress: Tehase 21J, Estonia, Tartu, 51013
E-post: info@emtak.ee 
KMKR nr.: EE101771759

Panga andmed:     
Panga nimi: AS SEB Pank             
Konto nimi: EMTAK OÜ       
Konto number: EE971010220241572222   
SWIFT kood: EEUHEE2X